Fjeldvig.net
Fjeldvig Øl og Spadserklubb
Menu

Fjeldvig 1. halvår 2018 3. mars 2018

Det er fortsatt usikkert hva som skjer med Knaus Pub, men vi i styret har et sterkt ønske om at ølklubben skal bestå og det var også tilbakemeldingene på medlemsmøtet i januar. Styret har vært i kontakt med, og vært på befaring hos Fjordfolk ved Gaiahallen på Framnes, og Tom Harald Jakobsen & co ønsker oss velkommen til mikrobryggeriet. For at det ikke skal være noen tvil, Tom Harald sørger for Aass-øl i kranene, og dette skal være på plass til vi kommer. For de som ønsker å drikke vin, så er det også å få kjøpt.

På medlemsmøtet i januar kom det innspill om vi skulle bytte medlemskveld fra lørdag til fredag, da det ikke er til å komme bortifra at styret kunne ønsket flere medlemmer på pubkveldene i 2017.  Da gjør vi et forsøk på det og nedenfor finner dere datoer som vi ber dere legge inn i kalenderen:

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til den første uformelle samlingen hos Fjordfolk fredag 9. mars fra kl. 18.00. Denne kvelden skal vi hygge oss, prate sammen og styret ønsker innspill fra dere relatert til at ølklubben skal bestå i fremtiden. Det blir ikke musikk og ei heller loddsalg denne første medlemskvelden i 2018, – tingene må gå seg til først.

Styret håper at dere også setter av følgende datoer: fredag 13. april og fredag 11. mai (bursdagsfeiring) og vi kommer tilbake med mer informasjon relatert til disse kveldene. Lørdag 9. juni ønsker vi å arrangere busstur og vi kommer med mer informasjon så snart vi har detaljene på plass.

Medlemskontingenten for 2018, kr. 200,-, sendes ut i disse dager og vi håper at det er mange som fortsatt vil være medlem i Fjeldvig Øl- og Spadserklubb. Har du/dere endret gateadresse, mailadresse eller mobiltelefonnr., vennligst send oss info om dette slik at vi til enhvertid har korrekte opplysninger og dermed er sikker på at alt vi sender ut, kommer til riktig adresse.

Styret håper dette er grei informasjon sålangt og vi trenger innspill og tilbakemeldinger fra medlemmene våre for at 2018 skal bli et flott F.Ø.S-år. Send oss en mail eller skriv en kommentar på Facebook-siden vår; sammen blir vi gode :-))

 

Categories: Ukategorisert

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *